BIM-IKA

Izdvojeno

WALL mi - dekorativne naljepnice za zid!
Uređenje interijera u današnje vrijeme nudi ... više
3D backlight
3D sa stražnjim osvjetljenjem   - Slova ... više
Oslikavanje vozila
više
Natrag

WALL mi - dekorativne naljepnice za zid!

Uređenje interijera u današnje vrijeme nudi najbolje riješenje od kad postoje tapete i dekorativne naljepnice, jer one u svojoj funkciji ne samo da služe ukrašavanju prostora, izvrsne su za prikrivanje sitnih nedostataka na zidu.
Naljepnice nastaju od tanke PVC Vinily folije za digitalni tisak, koje poprimaju teksturu zida te nakon nanošenja stapaju se sa cijelom prostorijom.
Detalji su uvijek bili ti koji su privlačili svakog od nas, tako naprimjer jednostavni geometrijski, apstraktni ili cvjetni motivi, ovisno o samom interijeru, stapaju se u neodoljiv dizajn poželjan za stanovanje i sve dobne skupine. Interijeri ne moraju nužno biti suvremeno uređeni da bi se stvorio još bolji ambijent, svaki interijer je idealan za oslikavanje, jer se apliakcije rade u raznim stilovima bilo da je klasičan ili moderan stan, ured ili lokal.
Ukoliko se želi smanjiti prostor, a dobiti ugodan ambijent, savjetujemo da se oslika cijeli zid fotografijom koja se pretvara u neodoljivu tapetu, dok manjem prostoru svaki vertikalni motiv doprinosi još veću toplinu i ugođaj samog prostora.

Više informacija na http://www.facebook.com/WALLmiHR?sk=info

© 2008 Bim-Ika   |   Facebook